دکتر مهدی الیاسی، معاون سیاستگذاری و توسعه معاونت علمی، بر نقش بنگاههای بزرگ در پیشبرد نوآوری صنعتی تأکید کرد و توسعه تحقیق و توسعه (R&D) و سرمایهگذاری شرکتهای بزرگ در دانشبنیانها را ضروری دانست. همچنین، شبکه مدیران تحقیق و توسعه و نوآوری کشور، بهعنوان بستری برای تقویت ارتباط میان شرکتهای دانشبنیان و صنایع بزرگ، معرفی شد.
دکتر مهدی محمدی، رئیس شورای سیاستگذاری همایش، با اشاره به تحولات انقلاب صنعتی چهارم، بر ضرورت بهکارگیری ظرفیتهای ICT در دیجیتالیسازی صنایع بالغ تأکید کرد. وی همچنین از برگزاری نشستهای تخصصی و حضور سخنرانان بینالمللی خبر داد و از راهاندازی نخستین کنسرسیوم هوشمندسازی صنعتی ایران در این همایش بهعنوان اقدامی راهبردی یاد کرد.
ابوالفضل باقری، مشاور معاونت علمی، نیز بر لزوم ایجاد زیرساخت قانونی برای شرکتهای دانشبنیان و تسهیل همکاریهای فناورانه میان صنایع بزرگ و اکوسیستم دانشبنیان تأکید کرد.
محمد موسیزاده موسوی، مدیرعامل صندوق اقتصاد دیجیتال در این نشست اعلام کرد: همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی با تمرکز بر معرفی پروژههای موفق و بررسی ظرفیتهای راهبردی، بستری برای توسعه هوش مصنوعی در صنایع بالغ خواهد بود. وی افزود که این همایش در چهار حوزه انرژی (نفت، گاز، پتروشیمی و برق)، فینتک و بانکداری، فولاد و صنایع معدنی، و تلکام، یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ در مرکز همایشهای بینالمللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار خواهد شد. همچنین، برگزاری پنلهای تخصصی، نمایشگاه فناوری، و جلسات مذاکره B۲B نیز از دیگر برنامههای این رویداد است.
همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی، بستری برای تحقق تحول دیجیتال و آیندهای هوشمند!
بازتاب نشست خبری در ایرنا
بازتاب نشست خبری در تیتر برتر
بازتاب نشست خبری در ایران اکونومیست
بازتاب نشست خبری در خبرگزاری دانشجو
بازتاب نشست خبری در باشگاه خبرنگاران جوان
بازتاب نشست خبری در اقتصاد انلاین
بازتاب نشست خبری در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
بازتاب نشست خبری در خبرگزاری موج
بازتاب نشست خبری در ندای لرستان
بازتاب نشست خبری در آخرین خبر
بازتاب نشست خبری در کلیک
بازتاب نشست خبری در آرمان اقتصادی
بازتاب نشست خبری در تیتر برتر
بازتاب نشست خبری در عصر پویا